Katri Koli vahvistaa Monadin hallituskokoonpanoa

Tiedote 19.4.2021

Vuosi 2020 oli Monadille vahvan kasvun vuosi: liikevaihtomme kasvoi 27% edellisestä vuodesta. Uskomme tulevaisuudessakin laadukkaan ohjelmisto-osaamisen tarpeen kasvuun. Siksi jatkossa haluamme panostaa liiketoiminnan ja palveluvalikoiman kehittämiseen entistä vahvemmin. Olemme saaneet mukaan Monadin kasvua tukemaan vahvaa liiketoimintakokemusta: huhtikuussa 2021 Monadin hallituksen puheenjohtajana aloitti Katri Koli. 

“Olemme todella iloisia saadessamme Katrin mukaan Monadin toimintaan. Hänellä on kokemusta ja näkemystä kasvavan ohjelmistoyrityksen haasteista niin operatiivisella kuin strategisellakin puolella, joka vastaa hyvin meidän tämänhetkisiä tarpeitamme. Katrilla on myös vahva osaaminen myynnin kehittämisessä”, toteaa Aki Haapamäki.  

Katri Koli on vaikuttanut pitkään IT-alalla, muun muassa sittemmin Goforen kanssa yhdistyneen Leadinin kasvussa niin myynnin johtotehtävissä kuin hallituksen jäsenenä. Hänellä on laaja osaaminen kasvavien yritysten valmentamisesta. 

“On hienoa päästä mukaan osaksi Monadin tarinaa. Monadin osaajat tekevät laadukasta työtä hyvällä asenteella. Uskon, että osaamisestani on hyötyä ja voimme yhdessä kehittää Monadista kestävän ohjelmistokehityksen kärkinimen Suomessa”, kommentoi Katri Koli. 

Kirjoittanut Aki Haapamäki
Julkaistu