Monad panostaa ohjelmistokehityksen ohella omaan tuotekehitykseen

Meillä halutaan luoda työympäristö, joka aidosti tukee osaajiemme motivaatiota ja hyvinvointia. Kokonaisuus muodostuu monista tekijöistä, joista yksi on erilaiset työtehtävät ja mahdollisuus vaikuttaa. Kokeneet ohjelmistokehittäjät haluavat usein päästä toteuttamaan projekteja, joissa pääsee haastamaan omaa osaamistaan ja kehittymään. Projektien vaihtelevuus lisää työn mielekkyyttä, joka on yksi keskeisistä syistä työskennellä ohjelmistotaloissa. 

Koska kokeneista ohjelmistokehittäjistä on kova kilpailu, meillä on haluttu erottua joukosta tarjoamalla asiakasprojektien lisäksi mahdollisuus osallistua myös omaan tuotekehitykseen sen kaikissa vaiheissa. Samalla on luotu uudenlaista liiketoimintaa vauhdittamaan Monadin kasvua.

NoTime syntyi omasta tarpeesta

Monadin tuotekehityksen ensimmäinen valmis ratkaisu on tällä hetkellä viimeisessä testivaiheessa ja tullaan virallisesti julkaisemaan vuoden 2021 aikana. NoTime on yrityksille suunniteltu tuntiseuranta- ja laskutuspalvelu, joka integroituu yleisimpien taloushallinnon ohjelmistojen kanssa, kuten Procountorin, Talenomin ja Netvisorin. Se soveltuu erityisen hyvin sellaisille yrityksille, jotka toteuttavat tunneittain laskutettavaa työtä useille eri asiakkaille. Tällaisia yrityksiä ovat esimerkiksi ohjelmistotalot, konsultointiyritykset ja mainostoimistot.

NoTime syntyi alunperin omasta tarpeesta. Etsimme pitkään SaaS-ratkaisua, jonka avulla asiakkaille tehtyjen työtuntien kirjaaminen ja siirtäminen laskutukseen olisi mahdollisimman helppoa. Samalla haluttiin ratkaisu, joka täyttäisi lakisääteiset työajanseurannan velvoitteet. Sopivaa ei tuntunut useista testauksista huolimatta löytyvän, joten päätimme rakentaa sellaisen itse. 

Haluatko päästä vaikuttamaan?

Koska vannomme laadukkaasti toteutettujen ohjelmistoratkaisujen nimeen, haluamme viimeistellä NoTimen ennen virallista julkaisua huolellisen testausvaiheen kautta. Käyttäjiltä saatu palaute ja erilaisten yritysten käytännön tarpeet ovat arvokas osa tuotekehitystä. Niinpä nyt on oivallinen aika päästä vaikuttamaan!

“Tuote on viimeistelyvaiheessa ja otamme mielellämme mukaan lisää testiasiakkaita. Palvelun saa tällöin käyttöön täysin maksutta ja mikäli julkaisun jälkeen haluaa jatkaa NoTimen käyttöä, tarjoamme palvelun erikoishintaan”, Monadilta kerrotaan. 

Mikäli NoTimen pilotointi kiinnostaa, halukkuudesta voi kertoa tämän lomakkeen kautta

Lisätietoja NoTimesta löydät verkkosivuilta: notime.fi

Kirjoittanut Aki Haapamäki
Julkaistu