Tule joukkoomme ja pelasta maailma ?:lta softalta!

Oletko ammatistasi ylpeä ohjelmistoalan ammattilainen? Hyvä! Sellaisia mekin olemme.

Me uskomme, että parempaa koodia ja fiksumpaa ohjelmistokehitystä syntyy, kun annamme tekijöille vapautta, vastuuta, tiimin tuen ja parhaat työkalut. Asiakkaillemme lupaamme, että tekemämme ratkaisut ovat aina viimeisteltyjä, mietittyjä ja ylläpidettäviä. Hae töihin meille!

Monad syntyi vuonna 2017 kolmen ohjelmistokehittäjän halusta luoda huippulaadukkaita digitaalisia ratkaisuja. Sellaisia, jotka kehitetään palvelemaan tämän hetken tarpeita, mutta myös kestämään aikaa. Yhtä vahvasti haluttiin rakentaa työpaikka, jossa jokainen saisi olla paras versio itsestään. Alusta saakka ymmärrettiin, että vain motivoitunut tiimi voi antaa parhaansa. Siksi meillä panostetaan ihmisiin.

Olemme tasavertainen työyhteisö, jossa tehdään määrätietoista ja tarkkaa työtä, mutta haluamme pitää ilmapiirin rentona. Kulttuurimme muodostuu avoimuudesta, yhteisöllisyydestä ja halusta oppia uutta. Meillä jokainen saa olla juuri sellainen kuin on ja tehdä työtään itselleen sopivalla tavalla.

Vaikka Monad on yrityksenä nuori, tiimimme rakentuu pitkän uran tehneistä huippuosaajista ja osaamistaan suurella kunnianhimolla kehittävistä tulevaisuuden osaajista. Työskentelemme craftsmanship-mentaliteetilla: käsityöläisen ammattiylpeydellä sidomme huippuunsa hiotun teknisen osaamisemme asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Näin syntyy lopputulos, joka on laadukas, käyttötarkoitukseensa täydellisesti istuva ja aikaa kestävä.

⬇️ Jatka skrollaamista ja tutustu meidän meininkiin niin arvojen kuin henkilöstö-blogien kautta.
⬇️⬇️ Avoimet työpaikat löytyvät sivun alalaidasta.

Monad työpaikkana

Tekemisen meininkiä rennolla otteella


Miten arvot kääntyvät arjeksi?

Lue monadilaisesta tekemisen meiningistä