Otto Esko

Palaa rekryyn

Senior Software Engineer

Otto Esko


Otosta tuli ylpeästi monadilainen loppukesästä 2019. Firmassa työskentelevien kollegatuttujen suosituksesta Otto tuli toimistolle tapaamaan monadilaisia ja vakuuttui, että täällä hän haluaa olla. Aiemmin suuremmassa ohjelmistotalossa työskennellyt Otto ihastui Monadin ketterän nykyaikaiseen toimintatapaan, eikä hän pistänyt pahakseen yrityksen palkitsevaa palkkausmallia ja työsuhde-etujakaan.

Vaikka moni monadilainen työskentelee saman roolinimikkeen alla, on jokaisella oma uniikki osaajaprofiilinsa. Oton sovelluskehittäjän rooli vaihtelee hieman asiakasprojektin mukaan, mutta pääosin päivät koostuvat ohjelmoinnista ja testauksesta osana asiakkaan kehitystiimiä. Asiakkaan tiloissa Otto viettää yleensä kolme tai neljä päivää viikosta.

Otto kehuu toimiston ilmapiiriä, jossa tietoa ja osaamista uusista tekniikoista jaetaan kollegoiden kesken devaajalta toiselle. Monadilaiseen tapaan omaa osaamista kehitetään vastaan tulevien tarpeiden mukaan ja asiakasta palvellaan niin hyvin kuin mahdollista. Kiinnostus uuden oppimiseen ja tiedon jakaminen ovatkin monadilaisten yhteinen ominaisuus. Tämä ei ole ihme hierarkiattomassa firmassa, jossa jokainen on tasavertainen asiantuntija. Yhteishengestä inspiroituva Otto saa intoa työhönsä myös ajatuksesta, kuinka hänen teollisuusalaan liittyvä työpanoksensa näkyy välillisesti suurelle yleisölle ja vaikuttaa näin monen elämään.

Missä olet erityisen hyvä työssäsi?

”Näin tuoreena monadilaisena en ole vielä ehtinyt paljoa tätä miettimään, mutta aiemmista työpaikoistani olen saanut kehuja ja kiitosta can-do-asenteestani. En ole ensimmäisenä etsimässä esteitä vaan ratkaisuja. Yleensä vastaukseni ongelmaan on, että idea voidaan toteuttaa, mutta se vaatii tätä ja tuota.”

Mikä on parasta Monadilla?

”Pidän täällä vallitsevasta yhteishengestä ja rennosta, vapautuneesta tunnelmasta. Mitä sitä turhia jäykistelemään. Huumorin kukka kukkii juuri oikealla tavalla.”


Kysy lisää rekrytoinnista

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Recruitment Tomi Äijö
Chief of Staff Mikael von Bonsdorff