Harjoittelu ja kesätyöt 2021

Tulevaisuuden ohjelmistosuunnittelija, tule meille kesätöihin tai harjoitteluun!

Uskomme yksityiskohtiin, kestävyyteen ja käytettävyyteen – ja siihen, että on meidän tehtävämme ajatella toimeksiantoa pidemmälle. Haluamme luoda ratkaisuja, jotka huomioivat myös tulevia muutostarpeita ja palvelevat pitkäjänteisesti. Työskentelyämme ohjaa vahva ammattiylpeys. Uskomme parhaan tuloksen syntyvän tekijöidemme hyvinvoinnista. Siksi meillä panostetaan ihmisiin, annetaan vapautta, vastuuta, ollaan tukena ja tarjotaan parhaat työkalut, jotta voimme yhdessä tehdä parempaa koodia ja fiksumpaa ohjelmistokehitystä.

Mitä odotamme

Odotamme että olet suorittanut ohjelmistoalan perusopintoja ja tehnyt opintoihin liittyviä harjoitustöitä. Toivomme, että sinulta löytyy kunnianhimoa, oikeanlaista asennetta ja että sinulla on vahva jano oppia lisää. Et ota oikoteitä, uskot omaan osaamiseesi ja uskallat kysyä, kun tarvitsee.

Seuraavista teknisistä taidoista on hyötyä tässä tehtävässä:

  • Frontend: TypeScript, React, Redux Toolkit, MaterialUI
  • Backend: Spring Boot, Kotlin, JPA, PostgreSQL
  • Cloud/Devops: AWS, GitLab CI/CD
  • Design: Figma

Mitä tarjoamme

Meillä pääset työskentelemään Tampereen keskustan ytimessä sijaitsevassa avarassa toimistossa tai mahdollisuuksien mukaan myös etänä suosikkisijainnistasi käsin. Käytössäsi ovat laitteet, välineet ja työkalut, joilla tehdään tämän päivän koodia. Tukenasi ovat Monadin kokeneet asiantuntijat, joiden rinnalla pääset sukeltamaan projekteihin, jotka takuulla tarjoavat kättä pidempää kokemusta tulevaisuuteen. Toivomme myös löytävämme tekijöitä, jotka jatkavat yhteistyötä kanssamme tulevaisuudessakin.

Lue miten Vilma ja Jaakko viihtyivät meillä viime kesänä.

Ensisijaisesti pääset työskentelemään meidän oman SaaS-tuotteemme NoTimen parissa. NoTime on Monadin kehittämä pilvipohjainen tuntikirjaustyökalu, joka on rakennettu 2020-luvun työelämän vaatimuksiin: joustava, nopea ja ketterä.

Palamme halusta kuulla

Haluamme kuulla kuka olet, mitä jo osaat ja mihin haluat tulevaisuudessa tähdätä? Ennen kaikkea vaakakupissa painaa arvojemme mukainen asenne ja kunnianhimo. Toivomme sinulla olevan vahva jano oppia lisää ja omaat työasenteen, joka tähtää aina parhaaseen.

Jos jaat ajatuksemme, hae meille kesätöihin tai harjoitteluun!
Hakemuksen (otsikolla ”Harjoittelupaikka” ) voit lähettää CV:n, suosittelijoiden ja palkkatoiveen kera osoitteeseen: [email protected]


Kysy lisää rekrytoinnista

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Recruitment Tomi Äijö
Chief of Staff Mikael von Bonsdorff