.NET ([F|C]#) Developer

Haemme kunnianhimoisia ohjelmistokehittäjiä

Uskomme yksityiskohtiin, kestävyyteen ja käytettävyyteen – ja siihen, että on meidän tehtävämme ajatella toimeksiantoa pidemmälle ja luoda ratkaisut, jotka huomioivat myös tulevia muutostarpeita ja palvelevat pitkäjänteisesti.

Lähdemme siitä, että antamalla tekijöillemme vapauden, vastuun, tiimin tuen ja parhaat työkalut, teemme yhdessä parempaa koodia ja fiksumpaa ohjelmistokehitystä. Asiakkaillemme lupaamme, että tekemämme ratkaisut ovat aina viimeisteltyjä, mietittyjä ja ylläpidettäviä; siksi annamme töillemme laatutakuun.

Jos jaat ajatuksemme, hae meille!

Mitä odotamme

Jonkin verran kokemusta ohjelmistoalalta, mutta sitäkin enemmän kunnianhimoa ja oikeanlaista asennetta. Sinulla on vahva jano oppia lisää ja omaat työasenteen, joka tähtää aina parhaaseen. Et ota oikoteitä, uskot omaan osaamiseesi ja uskallat kysyä, kun tarvitsee.

Seuraavista teknisistä taidoista on hyötyä tässä tehtävässä:

  • C# / F#
  • .NET / .NET Core
  • ASP.NET
  • Azure
  • SQL

Mitä tarjoamme

Avarat toimitilat Tampereen ytimessä, mahdollisuuden etätöihin ja joustavaan työaikaan sekä palkitsevan palkkausmallin. Kokemuksesta riippuen palkkahaarukkamme on 4000–7000 €. Laitteet, välineet ja työkalut, joilla tehdään tämän päivän koodia. Tiimin, jolla on vuosikymmenten kokemus ja halu jakaa osaamista toisilleen. Joukon isoja ja pienempiä asiakkuuksia, joille saamme tehdä monipuolisia ohjelmistoratkaisuja.

Parhaille hakijoille tarjoamme lounaan. Lähetä hakemuksesi, ja jos olet meille oikea hakija, jutellaan lisää lautasen äärellä.

Täytä lomake ja hae