Ohjelmistokehitys

Ohjelmisto­kehitystä ja -suunnittelua

Software with Craftsmanship – kestävää ohjelmistokehitystä

Onko sinulla idea, jonka haluaisit viedä digitaaliseen muotoon? Tai kenties käytössänne on ohjelmisto, joka kaipaa uudistamista? Meidän osaamisemme kulmakivi on tuottaa kestävästi kehitettyjä palveluita ja auttaa asiakkaitamme valjastamaan digitalisaation mahdollisuudet tulevaisuuden tavoitteisiin. 

Monadilla ohjelmistokehitys toteutetaan kokonaisina projekteina tai yksittäisinä komponentteina. Meillä on kokemusta niin suurista kuin pienistäkin toteutuksista. Voimme ottaa vetovastuun koko kehitettävästä ohjelmistosta tai voimme täydentää jo olemassa olevaa tiimiä. Meiltä saat aina ajantasaista tietotaitoa ja modernia teknologiaa visioidesi toteuttamiseen. 

Meillä rakennetaan laadukasta koodia ja toteutetaan ohjelmistoja kestävästi. Se tarkoittaa, että panostamme pitkän elinkaaren suunnitteluun, jotta rakentamamme palvelut kestävät aikaa ja kykenevät vastaamaan muuttuviin tarpeisiin myös tulevaisuudessa. 


Projektit ”avaimet käteen”-toteutuksena

Olipa kyse pienestä tai suuresta toteutuksesta, voimme ottaa vetovastuun projektista kokonaisuudessaan. Asiakkaalle tämä on huoleton tapa hankkia laadukas ohjelmistoratkaisu. Toteutuksen jälkeen huolehdimme ratkaisun ylläpidosta tarpeenne mukaan.

Osaamista täydentämään tiimiä

Mikäli kaipaatte asiantuntijoita täydentämään omaa kehitystiimiänne, työskentelemme asiakkaidemme rinnalla pitkä- ja lyhytkestoisten kumppanuuksien muodossa. Asiakkaalle tämä on joustava tapa skaalata kehitystiimiä ja hankkia rautaista osaamista tarpeen mukaan.

Miksi juuri monad

Neljä syytä työskennellä kanssamme


AJANKOHTAISTA

Tuoreimmat uutiset ja blogit

Kysy lisää palveluistamme

Suunnitellaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus