Meistä

Meidän tarinamme

Monad on vuonna 2017 perustettu tamperelainen ohjelmistoyritys, jossa luodaan ammattiylpeydellä digitaalisia ratkaisuja. Sellaisia, jotka ovat käyttäjälähtöisiä, helposti jatkokehitettäviä ja kestävät aikaa. Luomme ohjelmistoratkaisuja muun muassa terveydenhuollon, teollisuuden ja työkoneiden järjestelmien tarpeisiin.

Luomme menestyviä digitaalisia ratkaisuja, joista me ja kumppanimme voimme olla yhdessä ylpeitä

Teemme Monadilla kestävää ohjelmistokehitystä laadulla ja ammattitaidolla. Tärkein voimavaramme ovat työntekijämme: uteliaat, motivoituneet ja ammatistaan ylpeät. Meillä jokainen saa olla juuri sellainen kuin on ja tehdä työtään itselleen sopivalla tavalla.

Yhteisössämme jaetaan tietoa ja kehitytään yhdessä, sillä haluamme tuottaa jatkuvaa lisäarvoa kumppaneillemme laadukkaasti tehtyjen ja kestävien digitaalisten ratkaisujen muodossa.

TÄMÄN TAKANA SEISOMME

Toimintaamme ohjaavat arvot

Tule tiimiimme

Unelmatyösi odottaa

Pyrimme jatkuvasti löytämään ammatistaan ylpeät, lahjakkaat ja luovat ihmiset osaksi kasvavaa joukkoamme. Tarjoamme mielenkiintoisia mahdollisuuksia kestävän ohjelmistokehityksen parissa. Kilpailukykyisen palkan ja etujen lisäksi tarjoamme perhelähtöisen työpaikan ja mahdollisuuden kehittyä ihmisen kokoisessa organisaatiossamme.

Kysy lisää palveluistamme

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Sales

Antti Riikonen

+358 50 480 2426

Head of Software Development

Tomi Äijö

+358 40 758 6690

Head of Design

Mikki Mustonen

+358 44 300 6324

HR and Recruitment

Viivi Juutila

+358 50 340 4270

Marketing

Karri Harju

+358 44 201 1077