Liity ammattilaisten joukkoon

Parempaa koodia ja fiksumpaa ohjelmistokehitystä syntyy, kun annamme tekijöillemme vapautta, vastuuta, tiimin tuen ja parhaat työkalut. Asiakkaillemme lupaamme, että tekemämme ratkaisut ovat aina viimeisteltyjä, mietittyjä ja ylläpidettäviä. Jos jaat ajatuksemme, hae meille!

Monad työpaikkana

Tekemisen meininkiä rennolla otteella


TYÖPÄIVÄKOKEMUS

VIDEO: Micko työllistyi suoraan harjoittelusta


asiantuntijoiden ehdoilla

Panostamme työntekijöihimme


Aidosti omavalintaiset työvälineet

Mahdollistamme työn sujuvuuden ja lisäämme työn viihtyvyyttä tarjoamalla jokaiselle vapaavalintaiset työvälineet. Pienistä asioista koostuu toimiva kokonaisuus. 

Yhteisöllinen työpaikka

Monadilaiset viihtyvät myös vapaa-ajalla yhdessä eri harrastusten parissa: maanantaisin juoksuporukka kuluttaa metsäpolkuja, tiistaisin pelaillaan padelia ja torstaisin sählyä. Lisäksi monadilaiset ovat tehneet pitkiä vaelluksia yhdessä.

Monad työpaikkana

Tutustu päivittäiseen arkeemme, työntekijöihimme ja ajatuksiin kaiken takana. Tutustu Monad työpaikkana -blogeihimme.

Trainee-ohjelma harjoittelijoille ja kesätyöntekijöille

Monad.bind(trainee)-koulutusohjelman tarkoituksena on antaa tietoa ohjelmistokehityksen perusteista ja käytännön vinkkejä. Koulutusohjelma toteutetaan lyhyinä tuokioina, joista jokainen käsittelee eri aihetta ja vetäjinä toimivat Monadin kokeneet ohjelmistokehittäjät. Sisältö on suunniteltu erityisesti kesätyöntekijöitä ja harjoittelijoita ajatellen.

Kysy lisää rekrytoinnista

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

Recruitment

Tomi Äijö

+358 40 7586 690

Chief of Staff

Mikael von Bonsdorff

+358 50 3481 625

Seuraa arkeamme instagramista

@monadoy