Asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset

Meillä toiminnan arvopohja perustuu työn korkeaan laatuun ja ihmisiin. Ajattelemme, että kun tiimimme voi hyvin, he ovat myös motivoituneita tarjoamaan asiakkaillemme parasta. Uskomme asiakkaidemme puolestaan pysyvän tyytyväisinä saadessaan rinnalleen motivoituneita osaajia ja käyttöönsä vankkaa ammattitaitoa. 

Näin asia toimii ainakin teoriassa. Vaikka olemme toki kysyneet asiakkailtamme palautetta aiemminkin, tällä kertaa päätimme toteuttaa Monadin historian ensimmäisen virallisen asiakastyytyväisyyskyselyn, koska vain siten voisimme varmistua asiakkaidemme kokemuksesta ja tyytyväisyydestä. 

Asiakastyytyväisyyskyselyn toteuttaminen

Asiakastyytyväisyyskysely laadittiin hyödyntäen standardoitua NPS (Net Promoter Score) -menetelmää, jonka rinnalla hyödynnettiin myös Customer Satisfaction Score (CSAT) -kysymyksiä. Net Promoter Score on maailman johtava mittari asiakastyytyväisyyden ja ‑uskollisuuden mittaamiseen. NPS ei keskity selvittämään ainoastaan asiakkaan tyytyväisyyttä yritykseen, vaan järjestelmä on luotu mittaamaan asiakkaiden halukkuutta suositella yritystä muille.

Tavoitteenamme oli luoda sellainen kysely, jonka pystymme jatkossa toteuttamaan säännöllisin väliajoin, jotta tulokset ovat vertailukelpoisia ja siten auttavat meitä aidosti kehittämään toimintaamme. Halusimme tietää yleisellä tasolla, kuinka tyytyväisiä asiakkaamme ovat meihin, mutta yhtälailla halusimme kuulla mahdollisia kehitysideoita ja havaita kehityskohteita. Koska vannomme korkealaatuisen koodin nimeen, tahdoimme kuulla palautetta myös siitä, kuinka tässä onnistumme asiakkaidemme silmissä. 

Kuinka todennäköistä on, että suosittelisit Monadia ystävällesi tai kollegallesi?

Kuinka tyytyväinen kokonaisuudessaan olet kanssamme työskentelyyn?

Kuinka tyytyväinen olet työmme laatuun?

Tämän lisäksi asiakkaamme kuvasivat meitä sanoilla korkealaatuinen, luotettava, uniikki, ketterä ja responsiivinen. 

Vaikea sanoa, missä voisi vielä parantaa, mutta kaikista työntekijöistä tulee pelkästään positiivista palautetta sekä otteesta, että työn laadusta. Jatkakaa samaan malliin!”

Olemme kaikkinensa erittäin tyytyväisiä asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksiin ja kiitämme asiakkaitamme loistavasta palautteesta! Jatkossa lupaamme pitää tason edelleen korkealla ja kehittää toimintaa eteenpäin. 

Kirjoittanut Aki Haapamäki
Julkaistu