Meetup toi pilviratkaisujen asiantuntijat Monadille

Kirjoittanut Karri Harju
Julkaistu

Monadin toimisto täyttyi pilvipalveluiden asiantuntijoista tiistaina 10.1.2023, kun Monad sponsoroi AWS User Group Tampereen tammikuun tapaamista.

Amazon Web Services -pilvipalveluiden parissa työskenteleville ja niistä kiinnostuneille suunnattujen tapaamisten eli meetuppien tarkoitus on mahdollistaa tiedon ja kokemusten jakaminen. Samalla tapahtumat ovat hyvä mahdollisuus verkostoitua muiden asiantuntijoiden kanssa oman organisaation ulkopuolella.

Tero Vepsäläinen BeeHealthyltä.

Monadin sponsoroimassa tapahtumassa kuultiin puheenvuorot sekä Monadin että BeeHealthyn asiantuntijoilta. Ohjelmistokehittäjät Tuomas Peltola ja Topi Ojala Monadilta puhuivat analytiikasta AWS:ssä avoimen lähdekoodin työkaluilla. He avasivat puheenvuorossaan Snowplow-työkalua, jolla voidaan kerätä käyttäjien käyttäytymisdataa. BeeHealthyn Tero Vepsäläinen kertoi monipilvialustan erityisistä haasteista. 

Katso tapahtumatallenne YouTubessa.

Monad ja pilviratkaisut

Kehitämme Monadilla pilvipalveluita hyödyntäen erilaisia pilvialustoja ja autamme uudistamaan perinteisiä ohjelmistoratkaisuja siirtämällä ne pilveen. Valitsemme oikeat teknologiat kehitettävän ratkaisun ja käyttötarpeiden pohjalta. Sen vuoksi kehitämme palveluita Amazon Web Services (AWS) ohella myös hyödyntäen Microsoft Azure ja Google Cloud Platform (GCP) julkipilviä. 

– Pilvipalvelu on usein kustannustehokas ja vaivaton ylläpitää. Toimiva pilvistrategia mahdollistaa ydinliiketoimintaasi keskittymisen ja rajattomat mahdollisuudet skaalata palvelua tulevaisuudessa, kertoo ohjelmistokehittäjä Tuomas Peltolta Monadilta.