Monadilla työskentelet elämäntilanteeseesi sopivasti

Etä-, hybridi vai paikaton työ?

Yksi puhutuimmista teemoista covid-19:ta myötä on ollut työn muutos. Kun poikkeuksellista aikaa on takana jo reilu vuosi, kaikille on käynyt selväksi, että paluuta vanhaan tuskin on tiedossa. Keskusteluun on noussut kokonaan uudenlaisia termejä: paikaton työ, hybridityö, toimistottomat yritykset. Millainen on työn “uusi normaali” Monadilla?

Monissa ohjelmistoyrityksissä työskentelee kiireistä elämänvaihetta läpikäyviä ihmisiä: opinnot saattavat olla vielä kesken, toisilla perhe kasvaa kovaa vauhtia, kun taas toiset haluavat panostaa intohimoisesti harrastuksiinsa. Joillekin nämä kaikki samanaikaisesti ovat arkea. Tämä näkyy myös meissä monadilaisissa. Siksi haluammekin tukea työn ja jokaisen yksilöllisen arjen sovittamista yhteen.

Monadin Otto on innokas pyöräilijä, kuten kotityöpisteestä voi päätellä.

Kuulostaako vielä liian korkealentoiselta? Astutaan askel kohti konkreettisempia esimerkkejä. Meillä voit tehdä halutessasi vaikkapa 6 tuntista työpäivää tai lyhyempää työviikkoa. Haluatko istua laiturin nokassa tai ihailla tuntureita? No problem! Töitähän voi nykyään tehdä melkein mistä vaan. Tietysti myös toimistolle saa tulla. Panostamme tiloissamme kaikkien viihtyvyyteen. Paikasta riippumatta järjestämme sinulle valitsemasi työvälineet.

Nämä ovat asioita, jotka lupaamme aina. Jokaisen meistä elämäntilanne myös muuttuu, yhtä lailla kuin maailma ympärillämme. Siksi meidän mielestämme arvokkainta on olla joustava. Avoin keskustelu ja pienen yrityksen ketteryys takaavat meillä Monadilla sen, että olemme läsnä ja voimme reagoida muutoksiin nopeallakin tahdilla.

Tekemisen meininki lähtee ihmisistä. Uskomme, että voimme tehdä työmme laadukkaimmin ja palvella asiakkaitamme kaikkein parhaiten huolehtimalla siitä, että jokainen monadilainen viihtyy työssään, kehittyy ja kokee olevansa arvostettu osa tiimiämme. Siinä mielessä meillä “uusi työ” on myös vanha, että niin ennen kuin jälkeenkin pandemian, Monadilla ihmiset ovat aina kaiken keskiössä. Se on arvo, joka ei vanhene.

Kirjoittanut Aki Haapamäki
Julkaistu