Referenssi

Adara Pakkaus Oy

Adara kehittää kustomoitua verkkokauppaansa Monad apunaan

Adara Pakkaus Oy on Valkeakoskella toimiva pahvi- ja pakkausalan yritys, jonka merkittävää markkinaa on muun muassa kotimainen elintarviketeollisuus.

Adara otti Monadin suosituksesta kumppanikseen, kun verkkokauppa Adarashop tarvitsi ylläpitäjää ja kehittäjää.

Luottamus on vuoden mittaan kasvanut vahvaksi. Olemme olleet todella tyytyväisiä ja siirtämässä nyt useampiakin toimia Monadille”,

palveluasiantuntija Marja Terenius kertoo.

Mutkatonta ohjelmisto-osaamisesta

Adaran verkkokauppa on tärkeä tilauskanava lukuisille aktiivisesti tilaaville asiakasyrityksille. Monad on siis osaltaan Adaran liiketoiminnan vartijana.

Verkkokauppa on liiketoiminnalle tärkeä, sillä sitä kautta tulee ja ajetaan tilauksia. Olemme saaneet tekemisen oikealle tasolle, ja nykyään olemme Monadin kanssa lähes viikoittain yhteydessä.”

Toiminnanohjaus on järjestelmätoimittajan hallussa, mutta Monadin tehtävä on varmistaa , ettei ERP-järjestelmää päivitettäessä web-kaupan rajapinnoissa tule ongelmia.

Työ on vielä kesken, mutta olemme tehneet tärkeitä päivityksiä. Monadin kanssa kaikki on mutkatonta. Saan heti vastauksen yhteydenottoihin – ja jos esimerkiksi heitän, että mitä tälle ohjelmistolle pitäisi tehdä, saan varmasti asiantuntevan vastauksen.”

Tereniuksen mukaan luottamusta lujitti myös se, että Monadin tekijöillä oli aiempaa kokemusta juuri heidän käyttämieen ohjelmistojen ylläpidosta. Seuraava projekti on jo tulilla.

Tulemme keskittämään vanhoja olemassa olevia työkaluja webbiympäristöön käytettäväksi ja tässä Monad tulee olemaan tärkeässä roolissa.”

Kysy lisää palveluistamme

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi