Referenssi

Adara Pakkaus Oy

Monad kehittää Adaran digitaalisia toimintoja

Adara Pakkaus Oy on Valkeakoskella toimiva pahvi- ja pakkausalan yritys, jonka merkittäviä asiakkaita ovat muun muassa kotimaiset elintarviketeollisuuden toimijat.

Monad on ollut mukana Adaran verkkokaupan jatkokehityksessä ja ylläpidossa. Adarashop on sähköinen tilauskanava tuotteille, ja sitä käyttävät yhtiön asiakasyritykset. Verkkopalvelussa asiakas voi tehdä helposti ja nopeasti tilauksia sekä tarkastella tilaushistoriaa. 

Lisäksi Monadin kehittämä message broker -järjestelmäintegraatio mahdollistaa muun muassa lähetyksien ennakkoilmoituksien vastaanottamisen tavarantoimittajilta, varastotilannetta ja raaka-aineiden käyttöä koskevat raportoinnit sekä raaka-ainetilauksien automaation raportoinnin pohjalta.

– Monad on jatkokehittänyt järjestelmiämme ja huolehtinut, että ne keskustelisivat entistä paremmin keskenään, jolloin pääsemme eroon tiedon päällekkäisyyksistä, kertoo sovellusasiantuntija Marja Terenius.

Mutkatonta ohjelmisto-osaamista

Adaran liiketoiminnalle tärkeän verkkokaupan kautta tulee ja ajetaan tilauksia. Tilauksiin liittyvä toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) on järjestelmätoimittajan hallussa, ja Monadin tehtävä on ollut varmistaa, ettei sitä päivitettäessä verkkokaupan rajapinnoissa synny ongelmia. Yhtenä viimeisimmistä kehityskohteista on ollut ERPin ja Adaran oman järjestelmän välisen rajapinnan jatkokehitys. Terenius kiittelee yhteistyön mutkattomuutta:
– Monadin kyky ymmärtää toimintaamme on meille tärkeää. Hyvässä yhteistyössä arvostamme nopeaa reagointikykyä ja sekä näkemystä siitä, mikä on mahdollista toteuttaa nykyisillä tekniikoilla.

Ota yhteyttä

Heräsikö kiinnostus? Jatketaan keskustelua!


Tietoa yrityksestä

Kotimaisen aaltopahvia ja aaltopahvipakkauksia valmistava Adara Pakkaus Oy on pakkausalan ja myymälämainonnan tehokkain ratkaisutoimittaja Suomen markkinoilla. Vuodesta 1933 pakkausratkaisuja valmistanut yritys toimii Valkeakoskella.

Kysy lisää palveluistamme

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

[hubspot type=form portal=4490148 id=dafc9dbd-215d-4aa9-9bf4-87c947c6bbdc]