Monad Oy

Aninkainen tuottaa kohde-esitteet tehokkaasti Monadin pilvipalvelulla


Monad oli ainoita ohjelmistotaloja, joka tavoitti tarpeemme
- Rikumatti Levomäki, Toimitusjohtaja
Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

Kiinteistönvälitysketju Aninkainen on kasvanut vuodesta 1964 yli 100 ammattilaisen taloksi. Yritys halusi pilvipohjaisen asuntoesitegeneraattorin, jolla asuntovälittäjät saavat tuotettua kohde-esitteet ketterästi ja vaivattomasti.

Monad otti heti kopin tarjouspyynnöstä.

Monad oli kilpailutuksessa ainoita ohjelmistotaloja, joka tuntui tavoittavan tarpeemme. Halusimme meille personoidun ohjelmistoratkaisun, jollaista ei muilla ole. Monad onnistui löytämään järjestelmäpohjan, jonka päälle päästiin rakentamaan ilman turhia lisäkuluja, toimitusjohtaja Rikumatti Levomäki kiittelee.

 

Asiakaslähtöiset ohjelmistoratkaisut säästävät euroja

Ratkaisua lähdettiin rakentamaan kustannustehokkaasti, selkokielisesti ja perustellusti. Asiakas pidettiin matkassa joka askeleella.

Missään vaiheessa ei tarvinnut miettiä, millaista ohjelmistokehitystä olemme ostamassa ja pitääkö budjetti. Kaikista lisäkuluista saimme todella tarkat tiedot eikä mitään jäänyt piilokustannuksiksi.

Mikä tärkeintä: lopputuloksena saatiin käyttäjiä palveleva ohjelmistoratkaisu, joka tavoitti lähtökohtaiset tarpeet – ja kaikki oli kasassa nopeammin kuin odotettiin.

Aloitimme projektin loppuvuonna 2018, maaliskuun alussa oli ensimmäinen ohjelmistodemo käytössä ja kuun lopussa palvelu lanseerattiin jo koko ketjullemme. Erittäin tehokkaasti hoidettu, Levomäki toteaa.

 

Osaava ohjelmistotalo huomioi myös tulevat kehitystarpeet

Kiitettävän arvosanan antaa myös projektista vastannut ketjukoordinaattori Eva Palmroth.

Yhteistyö ei päättänyt siihen, kun palvelu saatiin käyttöön ja projekti laskutettua. Tuon jälkeenkin kysymyksiimme vastattiin välittömästi, käyttäjäkokemusten pohjalta on tehty pieniä viilauksia ja nyt keskustelemme tietyistä lisäominaisuuksista ja järjestelmän laajentamisesta.

Käytettävyyden suunnittelussa ennakoitiin alusta asti tulevia tarpeita.

Kaikkea emme olisi itse osanneet huomioida, mutta pystyimme luottamaan Monadin asiantuntevuuteen. Palvelu on ollut viimeisen päälle ammattitaitoista, voin suositella Monadia milloin tahansa, Palmroth sanoo.


Tarvitsetteko apua ohjelmistokehitysasioissa?

Missä voimme auttaa teitä?

Marketing / Sales Aki Haapamäki