Referenssi

Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy

Aninkainen tuottaa kohde-esitteet tehokkaasti Monadin pilvipalvelulla

Vuonna 1964 perustettu Kiinteistövälitysketju Aninkainen on kasvanut yli 100 ammattilaisen taloksi. Yritys tarvitsi pilvipohjaisen verkkosovelluksen, jolla asunnonvälittäjät voivat tuottaa kohde-esitteitä. Asuntoesitegeneraattorilta odotettiin helppokäyttöisyyttä ja ketteryyttä, samalla, kun valmiit esitteet säilyttäisivät yhdenmukaisuuden Aninkaisen brändielementtien kanssa. 

– Halusimme ainutlaatuisen ohjelmistoratkaisun, jollaista ei muilla ole. Monad rakensi meille toimivan ja käytettävän järjestelmän ilman turhia lisäkuluja. Monad oli kilpailutuksessa ainoita ohjelmistotaloja, joka tuntui ymmärtävän tarpeemme, kertoo liiketoimintajohtaja Eva Palmroth.

Asiakaslähtöiset ohjelmistoratkaisut säästävät euroja

Kohde-esitteiden rakentamiseen tarkoitettua asuntoesitegeneraattori rakennettiin kustannustehokkaasti, selkokielisesti ja perustellusti. Projekti alkoi loppuvuonna 2018 ja jo maaliskuun alussa oli ensimmäinen ohjelmistodemo asiakkaan käytössä. Kuun loppuun mennessä palvelu lanseerattiin jo koko kiinteistönvälitysketjulle. Asiakas pidettiin mukana kehitysprojektin joka askeleella. Lopputuloksena syntyi käyttäjiä palveleva pilvessä toimiva ohjelmistoratkaisu, joka tavoitti määritetyt tarpeet vieläpä etuajassa suunnitellusta aikataulusta. 

– Missään vaiheessa ei tarvinnut miettiä, millaista ohjelmistokehitystä olemme ostamassa ja pitääkö budjetti. Kaikista lisäkuluista saimme todella tarkat tiedot, eikä mitään jäänyt piilokustannuksiksi, sanoo Palmroth. 

Osaava ohjelmistotalo huomioi myös tulevat kehitystarpeet

Monadille ei riitä, että ohjelmisto on vain toimiva. Sen pitää olla myös hyvin rakennettu, jolloin se on ylläpidettävä. Käyttäjäkokemuksien pohjalta on ohjelmistoon tehty pieniä viilauksia ja lisäksi suunnitteilla on lisäominaisuuksia ja järjestelmän laajentamista:

– Yhteistyö ei päättänyt siihen, kun palvelu saatiin käyttöön ja projekti laskutettua. Tuon jälkeenkin kysymyksiimme vastattiin välittömästi. Kaikkea emme olisi itse osanneet huomioida, mutta pystyimme luottamaan Monadin asiantuntevuuteen. Palvelu on ollut viimeisen päälle ammattitaitoista, voin suositella Monadia milloin tahansa, Palmroth sanoo.

Ota yhteyttä

Heräsikö kiinnostus? Jatketaan keskustelua!


Tietoa yrityksestä

Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy:n pääkonttori sijaitsee Turussa. Aninkaisella on myös toimipisteet Helsingissä, Tampereella, Vantaalla, Iisalmessa, Kaarinassa, Kotkassa, Laukaalla, Lietossa, Raisiossa ja Seinäjoella. Ketju on ollut vuodesta 2004 Jethro Rostedtin omistuksessa. 

Kysy lisää palveluistamme

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi