Referenssi

Mylab Oy

Mylab tuottaa ohjelmistoja terveydenhuollon ammattilaisille

Mylab on tamperelainen menestystarina: Vuonna 1987 perustettu yritys tuottaa 90 hengen voimin terveydenhuollon ja laboratoriokeskusten verkkopohjaisia järjestelmiä ja dominoi toimialaansa 75 %:n markkinaosuudellaan. Yhtiön kasvutavoitteet suuntaavat ulkomaille.

MyLab täydentää omaa ohjelmistokehityksen osaamista alihankintakumppaneilla, joista yksi keskeisimmistä on Monad. Mylabin asiakkuuden parissa työskentelevä tiimi on kasvanut parissa vuodessa yhdestä monadilaisesta 5–6 henkeä käsittäväksi full-stack-ohjelmistokehitystiimiksi. 

MyLabin kehitysjohtajan Hannu Honkalan mukaan Monadilla on ollut keskeinen rooli Mylabin tärkeimpien projektien onnistumisessa. Hän summaa yhteistyön merkitystä kiitellen:
– En uskalla edes kuvitella, mitä olisi tapahtunut, jos emme olisi saanut näin kovia tekijöitä näin nopealla tahdilla. 

Koodiosaamisen kameleontteja ja ohjelmistosuunnittelun älliä

Mylab tekee ohjelmistoja muun muassa mikrobiologian ja patologian ammattilaisille, ja kaikilla erikoisaloilla on erilaisia alakohtaisia tarpeita. Monadin ohjelmistokehitystiimin on täytynyt omaksua uusia järjestelmiä nopeasti ja hahmottaa ohjelmistosuunnittelun tavoitteet. 

– Sisäänajo projekteihin on todella nopeaa, vaikka meillä on hyvin omintakeinen ohjelmistoympäristö. Monadian asenne työhön ja puhdas koodiosaaminen ovat todella kovaa luokkaa, kuvaa Honkala. 

Tampere on ohjelmistokehityksen kärkipaikkoja ja Mylabille on tärkeää, että kumppanit tulevat läheltä:
– Sillä aina arvoa, että tiimi pääsee tarvittaessa samaan pöytään. Tiedämme, että tiukan paikan tullen voimme järjestää kasvokkain tapaamisen, kertoo Honkala. 
Mylabin ja Monadin välille on rakentunut luottamuksellinen suhde, jota Honkala kehuu:
– Voimme antaa yhä suurempia vastuita heidän käsiinsä. Nykyään he pystyvät toimimaan yhä itsenäisemmin. Vaikka speksaamme työt pitkälle, he onnistuvat aina sparraamaan koodiratkaisuista parempia.

Ota yhteyttä

Heräsikö kiinnostus? Jatketaan keskustelua!


Tietoa yrityksestä

Pohjoismaiden johtava terveydenhuollon laboratorioiden ja diagnostiikan tietojärjestelmien asiantuntija Mylab on perustettu vuonna 1987. Yhtiö toteuttaa teknologisia ratkaisuja terveydenhuollon käyttöön, joilla tuetaan pidemmän, terveemmän ja laadukkaamman elämän mahdollistamista.

Kysy lisää palveluistamme

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi

[hubspot type=form portal=4490148 id=dafc9dbd-215d-4aa9-9bf4-87c947c6bbdc]