Referenssi

NoTime

Nopeat tuntikirjaukset ja automaattinen laskutus

NoTime on intuitiivinen ja suoraviivainen ratkaisu tuntipohjaisen työn kirjaamiseen ja laskuttamiseen. Sen käytön helppous ja nopeus madaltaa kynnystä tuntikirjausten tekemiseen ja vähentää puutteellisista merkinnöistä aiheutuvaa liiketaloudellista hukkaa. 

Monadin kehittämässä NoTime-työajanseurannassa tunnit kirjataan tietoturvallisesti vaivatta tietokoneen verkkoselaimessa tai mobiililaitteella, ilman erillistä applikaatiota. Tuntikirjauksien tekeminen välittömästi töiden lomassa vähentää virheiden ohella myös kirjaamiseen kuluvaa aikaa, kun eri tehtäviä ei tarvitse muistella tai etsiä kalenterista, viesteistä ja muistiinpanoista. Järjestelmästä on mahdollista sekä hoitaa palkanmaksun että laskutuksen. Järjestelmä integroituu yleisimpiin suomalaisiin taloushallintojärjestelmiin. 

– Asiantuntijatyön tuntikirjauksien tulisi tapahtua, in no time, vaivatta. Tällöin työntekijä voi keskittyä työhön eikä kuluttaa aikaa oman työnsä raportointiin. Ajantasaiset tuntikirjaukset parantavat yrityksen tilannekuvaa niin resursseihin kuin tuottavuuteenkin, kertoo ohjelmistosuunnittelija Mikael von Bonsdorff.

Oman talon kokonaistoteutus

NoTimen idea syntyi yrityksemme omasta tarpeesta ketterään ja suoraviivaiseen tuntikirjausjärjestelmään. Palvelun toteutus tehtiin alusta loppuun saakka itse ja sen mahdollisti Business Finlandin rahoitus. Projekti tarjosi asiakasprojektien rinnalla mahdollisuuden omalle henkilökunnalla osallistua tuotekehitykseen sen kaikissa vaiheissa. Samalla on luotu mahdollisuus uudenlaiselle liiketoiminnalle kasvavassa yrityksessä. 

NoTime on pilvitoteutus, jossa on hyödynnetty ajanmukaisia verkkosovellustekniikoita, jotka mahdollistavat tietoturvallisuuden, toimintavarmuuden, skaalautuvuuden ja päivitettävyyden. Lisäksi sovelluksessa on panostettu responsiivisuuteen, jolloin käyttökokemus olisi mahdollisimman yhdenmukainen, käytti palvelua tietokoneella tai mobiililaitteella.  

Ota yhteyttä

Heräsikö kiinnostus? Jatketaan keskustelua!


Tietoa yrityksestä

Monad perustettiin vuonna 2017 kolmen ohjelmistokehittäjän halusta luoda huippulaadukkaita digitaalisia ratkaisuja, jotka palvelevat tämän hetken tarpeita, mutta kestävät aikaa. Samalla haluttiin rakentaa työpaikka ammatistaan ylpeille asiantuntijoille, jossa jokainen saa olla paras versio itsestään. NoTime on Monadin ensimmäinen oma ohjelmistotuote.

Kysy lisää palveluistamme

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi