Referenssi

Tietoevry

Sosiaali- ja terveyshuollon big datan integroinnilla sujuvampaa hoitoa

Tietoevry on integroitujen sosiaali- ja terveyshuollon digitaalisten ratkaisujen tarjoaja, jolla on johtava asema Pohjoismaissa. Yhtiö pyrkii ratkaisuillaan sujuvoittamaan hoitoketjuja.

Monad on ollut mukana lääketieteellisen datan keräykseen, katseluun ja integroimiseen liittyvissä ohjelmistoprojekteissa. Sosiaali- ja terveyshuollon massadata, eli big data, on jatkuvasti lisääntyvää tietomassaa. Sen käsittely tietoteknisiä ratkaisuja hyödyntäen vaatii tietoturvallisuutta, toimintavarmuutta ja nopeutta sekä tiedon integroimista erilaisiin sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmiin.

Monadin asiantuntijat ovat olleet osana Tietoevryn tiimiä ja mukana toteuttamassa muun muassa erilaisia dataintegraatioita, kerätyn datan metadatan hallintaa sekä potilastietojen katseluun tarkoitettua sovellusta.

Täsmäosaamista pilviratkaisuihin

Tietoevry Caren tuotekehityksen ja -toimituksen johtaja Hannu Tissarin mukaan Monadin ammattitaitoa on tarjota heille juuri oikeanlaista osaamista:

– Yhteistyö on sujuvaa ja monadilaiset haluavat olla tärkeä osa tiimiämme asiantuntijoina. 

Yhteistyö terveydenhuollon data- ja pilvikeskeisten sekä tuotepohjaisten ratkaisujen parissa on rakentanut vahvaa luottamusta yhdessä tekemiseen. Tissari kiittelee monadilaisten ammattitaitoa erityisesti pilvitoteutuksiin liittyvissä ratkaisuissa.

– Olemme tehneet Monadin kanssa yhteistyötä jo useamman vuoden ja suosittelen mielelläni Monadia. Voin luottaa sataprosenttisesti, että hommat hoituvat, kertoo Hannu Tissari Tietoevrystä. 

Ota yhteyttä

Heräsikö kiinnostus? Jatketaan keskustelua!


Tietoa yrityksestä

Suomalainen Tietoevry työllistää 24 000 pilviteknologiaan, dataan ja ohjelmistoihin erikoistunutta asiantuntijaa globaalisti. Yhtiö palvelee tuhansia yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaita yli 90 maassa. Tietoevryn vuotuinen liikevaihto on noin 3 miljardia euroa ja yhtiön osakkeet on listattu NASDAQissa Helsingissä ja Tukholmassa sekä Oslo Børsissä.

Lue lisää yrityksen verkkosivuilta.

Kysy lisää palveluistamme

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi