Avoin hakemus

Tutustutaan paremmin!

Etsimme tiimiimme jatkuvasti uusia asiantuntijoita, joten kerro meille osaamisestasi avoimella hakemuksella.

? Lue alta lisää Monadista työnantajana, projekteistamme ja eduista sekä tutustu rekrytointiprosessiimme.

asiantuntijoiden ehdoilla

Panostamme työntekijöihimme


Monad työpaikkana

Teemme ohjelmistokehitystä laadulla ja ammattitaidolla – käsityöläisen ylpeydellä. Olemme rakentamassa kokonaisratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaan liiketoimintaa ja loppukäyttäjää sekä kestävät aikaa. Yrityksemme on perustettu 2017 ja meillä työskentelee tällä hetkellä 25 ammattilaista. 

Yhteisöllinen ja mutkaton työyhteisömme tarjoaa vapautta ja vastuuta. Haluamme, että jokainen voi olla meillä paras versio itsestään. Pääset työskentelemään erikokoisten asiakkuuksien parissa yhdessä tiimin kanssa, jolla on vuosikymmenten kokemus ja halu jakaa osaamista toisilleen. Kasvavan yrityksen etuihin kuuluu, että pääset myös vaikuttamaan omien työvälineittesi ja työskentelytapojesi lisäksi myös yrityksemme tulevaisuuteen.

Toimistolla, etänä tai hybridinä

Työskentele, miten sinulle parhaiten sopii: toimistollamme Tampereen keskustassa, etänä haluamastasi sijainnista tai hybridinä. 

Toimitilamme sijaitsee Dynamo Business Parkissa. Hiljattain remontoidut, avarat ja valoisat toimitilat tarjoavat viihtyisää tilaa työskennellä.

Inspiroivia projekteja

Asiakkuutemme sisältävät monipuolisesti B2B-sektorin yrityksiä ja organisaatioita niin terveyden, teollisuuden kuin palvelutuottajien aloilta. 

Se millaisten projektien parissa pääset työskentelemään riippuu sekä tehtävästäsi että kulloisesta tilanteesta. Siitä huolimatta referenssimme ovat hyviä esimerkkejä asiakastyömme arjesta.

Meillä Monadilla vallitsee hyvä yhteishenki ja rento tunnelma. Tietoa ja osaamista jaetaan devaajalta toiselle. Ja vaikka tekemiseen suhtaudutaan asiaan kuuluvalla vakavuudella, niin vastapainona on huumoria ja pilkettä silmäkulmassa.

Otto Esko
Senior Software Engineer

Hyvinvoiva työyhteisö

Uskomme, että kun työntekijämme voivat hyvin, voimme tehdä parhaita ratkaisuja asiakkaillemme. Kulttuurimme korostaa vapautta, mutta myös vastuuta. Olemme matalan hierarkian yhteisö, jossa luomme tuottavan ympäristön ammattitaitoisille, kunnianhimoisille ja luoville ammattilaisille. 

Viihdymme myös vapaa-ajalla yhdessä eri harrastusten parissa: maanantaisin juoksuporukka kuluttaa metsäpolkuja, tiistaisin pelaillaan padelia ja torstaisin sählyä. Lisäksi monadilaiset ovat tehneet pitkiä vaelluksia yhdessä. Arkea tasapainottaa säännöllinen hauskanpito yhdessä. 

Hyvästä työstä reilu korvaus

Uskomme, että ammattilaiset ansaitsevat asianmukaisen korvauksen työstään. Kilpailukykyisen palkan ohella tarjoamme aidosti omavalintaiset työvälineet sekä hyvää tekevät edut. Kehitämme henkilöstöetuja kuunnellen henkilöstöämme, jotta jokainen voisi hyötyä niistä mahdollisimman hyvin. 

Henkilöstöllemme kuuluvat muun muassa seuraavat edut: 

  • Pihlajalinnan työterveyspalvelut
  • Edenredin lounas- ja virike-etu
  • Nyssen työsuhdelippu
  • nettiliittymä kotiin
  • matka- ja tapaturmavakuutus
  • Dynamo Business Parkin palvelut:
    lounasravintola, kuntosali sekä pysäköintihalli

Miten rekrytointi etenee?

Rekrytointiprosessimme

Hakemuksen lähettäminen

Kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi, saat automaattisen kuittauksen vahvistukseksi. Kerromme mahdollisimman pian, mikäli jatkamme keskusteluita. 

Haastattelut

Haastatteluissa tapaat tiimimme jäseniä. Tavoitteenamme onkin oppia tuntemaan toisemme vähän paremmin ja arvioida olisiko Monad sinulle sopiva paikka.

Lopputulos

Vastaamme sinulle heti, kun olemme tehneet päätöksemme. Mikäli sinut on valittu, tarjoamme sopimusta, joka perustuu keskusteluihimme.

Sopimuksen allekirjoitus

Kun sopimus on allekirjoitettu molempien osapuolien toimesta, sovitaan aloituksen yksityiskohdista ja perehdytyksestä. Tervetuloa Monadille!


Palamme halusta kuulla sinusta

Täytä lomake ja hae

Parhaille hakijoille tarjoamme lounaan. Lähetä hakemuksesi, ja jos olet meille oikea hakija, jutellaan lisää lautasen äärellä.

Huomasithan myös nämä?

Avoimet työpaikkamme