Uudenlainen syksy, ehkä myös sinulle?

Kesän alussa monet meistä suuntasivat ansaitulle kesälomalle olettaen, että syksyllä palattaisiin ehkä hieman avoimempaan työelämään. Meillä töitä on aina voinut joustavasti tehdä juuri itselle sopivalla tavalla, joten keskustelu pakollisista toimistopäivistä tai etätyöskentelystä luopumisesta on tuntunut meistä monadilaisista varsin vieraalta. 

Uusia asioita on tilanteesta huolimatta tulossa meilläkin syksyyn. Edessä on muutto uusiin toimistotiloihin, joiden remontti on loppusuoralla. Niiden suunnittelussa on huomioitu monipuolisesti erilaisten työskentelymallien toimivuus, joten halukkaat saavat oman työpisteen, toiset voivat piipahtaa toimistolla yhteisissä tiloissa ja osa varmasti haluaa jatkaa kotoa käsin työskentelyä. Koska joukkoomme on tasaisesti liittynyt uusia huipputyyppejä (ja tahdomme tietysti myös lisää osaajia joukkoomme), tilaa uudella toimistolla on runsaasti.

Tältä uusi toimistomme näytti elokuussa

Miltä sinun syksysi näyttää? 

Kun lomalla on saanut rentoutua ja lepuuttaa ajatuksia, saattaa mieleen nousta kaipuu jotakin uutta kohti. Ei olekaan sattumaa, että juuri kesäloman jälkeen monet päätyvät etsimään uutta työpaikkaa tai ainakin harkitsevat muita vaihtoehtoja. 

Tässä vaiheessa tekstiä ehkä jo mietit, millainen työpaikka Monad on ja sopisitko sinä kenties mukaan porukkaan? 

Meillä halutaan pitää työilmapiiri rentona, mutta työn laadussa olemme tinkimättömiä. Vahva osaaminen säilyy vain taitoja alati kehittämällä, ja tästä syystä jaamme tietoa toisillemme ja opimme yhdessä. Tämän vuoksi tiimiimme on päätynyt useita koodin laatuun hyvin intohimoisesti suhtautuvia huippuammattilaisia. 

Kun työtä tehdään pieteetillä, vastapainoksi meillä harrastetaan viikottain yhdessä ja järjestetään erilaisia yhteisaktiviteettejä ihmisten toiveiden mukaan. Kevään aikana esimerkiksi maastopyöräiltiin, pelailtiin, retkeiltiin ja grillattiin porukalla. 

Yrityskulttuurimme perustuu luottamukseen ja reiluuteen niin toisiamme kuin asiakkaitammekin kohtaan. Olemme tasa-arvoinen työyhteisö, jossa jokainen on itsensä johtaja. Kuten eräs tiimimme jäsen totesi: “Monadilla aika optimisti yhdistyy freelancerin vapaus vakituisen työpaikan yhteisöön ja turvallisuuteen”. 

Haluatko kuulla lisää?

Jotta lupaukset eivät kuulosta pelkältä mainospuheelta, tutustu arkeemme ja osaajiimme. Kuulemme mielellämme sinusta ja voimme yhdessä keskustella, kohtaavatko arvomme ja tavoitteemme. Meidän rekryprosessimme toimii siten, että katsomme ensin hakemuksen ja CV:n, sen jälkeen jutellaan ja lopuksi kirjoitetaan sopimukset, mikäli tavoitteemme kohtaavat. Avoimen hakemuksen meille voi aina lähettää osoitteeseen [email protected]

Iloa syksyyn! 

Kirjoittanut Aki Haapamäki
Julkaistu