Ammattitaitoinen ja kestävä

Ohjelmistokehitys

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme ammattitaitoisimmat kestävän ohjelmistokehityksen palvelut Suomessa: ohjelmistokehitys, verkkopalvelut, ohjelmistokonsultointia ja tekoälyratkaisut.

Lue lisää

Ohjelmistosuunnittelua

Suunnittelemme ja toteutamme kokonaisia ohjelmistoratkaisuja sekä yksittäisiä komponentteja. Pitkä kokemus erilaisten ohjelmistoratkaisujen parissa takaa laadun ja ylläpidettävyyden. Tiivis yhteistyö ja kommunikaatio varmistavat projektien onnistumisen.

Verkkopalvelut

Toteutamme pienet ja suuremmatkin verkkopalvelut ja verkkosovellusratkaisut. Lopputuloksissa yhdistyy tyyli, käytettävyys ja korkea tekninen laatu, jotka yhdessä tekevät vaikutuksen loppuasiakkaisiin ja auttavat yritystänne onnistumaan.

Ohjelmistokonsultointia

Tarjoamme ohjelmistokonsultointia, joka sisältää muun muassa ohjelmistojen arkkitehtuuri- ja toteutuskatselmointia, ohjelmistoprosessien katselmointia, ohjelmistosuunnittelutarjoajan arviointia sekä tietokantojen suunnittelu- ja optimointipalveluita.

Tekoäly

Hallitsemme erilaiset tekoälyyn ja koneoppimiseen liittyvät konseptit kuten autonomiset robotit, hahmontunnistus, ennustaminen, hakualgoritmit ja optimointi, manuaalisen työn automatisointi sekä personointi ja suosittelu.

Onko teillä muita ohjelmistokehitystarpeita?

Mikäli ylläolevat palvelut eivät suoraan vastaa tarpeitasi, ole rohkeasti yhteydessä. Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa selvitämme tarpeenne ja ohjeistamme teitä etenemään suuntaan, joka on paras mahdollinen teidän liiketoiminnallenne.

Kilpailuetu

Kuusi syytä työskennellä kanssamme

01

Pitkä kokemus

Olemme työskennelleet niin tuhansien käyttäjien kriittisten verkkopalvelujen parissa kuin kerrostalon kokoisten suurteollisuuslaitteiden ohjausjärjestelmien kanssa. Pitkä ja laaja-alainen kokemus erilaisista ohjelmistoprojekteista tuo varmuutta ja näkemystä erilaisten ohjelmistoratkaisujen toteuttamiseen.

02

Ammattitaito ja laatuymmärrys

Vahva ammattitaito ja laadukkaan ohjelmiston ymmärtäminen on keskeisiä arvojamme. Tämä takaa että voimme tarjota asiakkaillemme aikaa kestäviä ja ylläpidettäviä ohjelmistoja ja palveluja, joiden avulla asiakkaamme onnistuvat omassa liiketoiminnassaan ja menestyvät.

03

Jatkuva kehittyminen

Ohjelmistoala kehittyy jatkuvasti. Säilyttääksemme ammattitaitomme niin kehitymme mekin. Henkilöstömme tekninen osaaminen on jatkuvan kehityksen kohteena. Tämä takaa, että asiakkaillamme on käytössä alan viimeisin tieto, ja me osaamme sanoa mikä on hypeä ja mikä ei.

04

Reiluus ja rehellisyys

Olemme reiluja asiakkaitamme kohtaan. Kerromme rehellisesti onko suunnitellussa projektissa lähtökohtaisesti jotain ongelmakohtia, onko aikataulu realistinen sekä tuomme tietoon mahdolliset haasteet. Näin asiakkaillamme on selkeä näkemys milloin projekti on valmis ja miten paljon se vaatii resursseja.

05

Avoin kommunikaatio

Keskustelemme avoimesti ja usein asiakkaidemme kanssa. Kyselemme paljon ja joskus jopa kyseenalaistamme. Haluamme oppia tietämään asiakkaidemme liiketoimintaa ja sitä mikä on ohjelmiston merkitys liiketoiminnassa. Tällöin me ja myös asiakkaamme ymmärtävät, mitä kehitettävällä ohjelmistolla ollaan ratkaisemassa.

06

Korkea motivaatio

Henkilöstömme yhteenkuuluvuus ja viihtyvyys on meille tärkeä asia. Olemme reiluja korvauksessa ja haluamme tarjota parhaan mahdollisen ympäristön ja parhaat työkalut tehdä töitä. Nämä yhdessä takaavat, että asiakkaidemme kanssa työskentelee aina motivoitunut ammattilainen, joka saa aikaan tuloksia.

Asiakkaat ja yhteistyökumppanit

Kymmenet asiakkaat ja maineikkaat brändit luottavat meihin