Mobiilikehitys

Sovelluskehitys ja ratkaisut mobiililaitteille

Mobiilisovellukset ja digitaaliset ratkaisut älylaitteille 

Yhä suurempaa osaa digitaalisista palveluista käytetään erilaisilla äly- ja mobiililaitteilla tai kehitetään varta vasten niille. Elämme maailmassa, jossa liikkuvuutta tukevien ratkaisujen merkitys on valtava nyt ja tulevaisuudessa. 

Monad Mobile -ratkaisut keskittyvät teknisesti laadukkaiden mobiiliratkaisujen suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon. Niiden rinnalle toteutamme tarvittaessa taustajärjestelmät ja analytiikan hyödyntämisen mallit.

Kuluttajina olemme jo tottuneet siihen, että älylaitteemme kautta voimme hoitaa niin ostokset, pankkiasiat kuin terveyden seurannan. Odotuksemme mobiiliratkaisuille ovat korkeat. Me autamme asiakkaitamme vastaamaan näihin odotuksiin.


Natiivisovellukset

Kun kehitetään käyttöjärjestelmäkohtainen sovellus, kutsutaan sitä natiivisovellukseksi. Ne mahdollistavat kaikkien ominaisuuksien täysimittaisen hyödyntämisen, jolloin yleensä voidaan saavuttaa myös paras käyttökokemus. Mikäli tähtäimessä on kehittää pitkän elinkaaren mobiiliratkaisu tai mobiilisovellus itsessään on yrityksen tuottama palvelu, natiivisovellus on suositeltavin vaihtoehto.

PWA – Progressive Web App

PWA on web-sovellus, joka on käytännössä ladattava verkkosivu, joten se on kevyempi toteuttaa kuin natiivisovellus. Ne ovat luonnostaan kaikille käyttöjärjestelmille sopivia, vaikkakin jotkut ominaisuudet toimivat paremmin toisessa käyttöjärjestelmässä kuin toisessa. PWA-sivun voi halutessaan tallentaa kuvakkeena mobiililaitteen aloitusvalikkoon, jolloin sen käyttäminen muistuttaa läheisesti ladattavan sovelluksen käyttämistä.

Alustariippumattomat ratkaisut

Cross-platform -kehitysalustoja on monenlaisia. Verrattuna natiivisovelluksiin, cross-platform -alustojen yhteisenä hyvänä puolena on se, että sama sovellus toimii niin Android kuin iOS-käyttöjärjestelmillä, jolloin yhden sovelluksen voi julkaista kahteen eri sovelluskauppaan. Kuten PWA-sovelluksetkin, cross-platform -ratkaisut ovat usein nopeampi ja kustannustehokkaampi vaihtoehto natiivisovelluksen kehittämiselle.

AJANKOHTAISTA

Tuoreimmat uutiset ja blogit

Miksi juuri monad

Neljä syytä työskennellä kanssamme


Kysy lisää palveluistamme

Suunnitellaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus