Senior Full-Stack Web Developer

Oletko ammatistasi ylpeä Full-Stack Web -kehittäjä, ja haluat luoda ihmiskeskeisiä ja kestävästi kehitettyjä digitaalisia ratkaisuja? Lue lisää ja hae.

Olemme ohjelmistoyritys, jossa luodaan käsityöläisen ammattiylpeydellä kestäviä digitaalisia ratkaisuja. Sellaisia, jotka ovat käyttäjälähtöisiä, kestävät aikaa ja ovat helposti jatkokehitettäviä. Tällä asenteella luomme ohjelmistoratkaisuja jo nyt muun muassa terveydenhuollon, teollisuuden ja työkoneiden järjestelmien tarpeisiin.

Oletko sinä ohjelmistokehittäjä, joka haluaa tuoda merkityksellisen panoksen asiakastyöhön ja tulla osaksi mukavaa työyhteisöä? Innostut asiakkaiden haasteiden ratkaisemisesta ja hyödynnät luontevasti eri ohjelmistotekniikoiden tarjoamia mahdollisuuksia. Haluat oppia koko ajan uutta ja jaat mielelläsi oppimaasi työkavereille?

Meillä jokainen saa olla juuri sellainen kuin on ja tehdä työtään itselleen sopivalla tavalla. Panostamme oikeasti ihmisiin, sillä vain vain motivoitunut tiimi voi antaa parhaansa. Tähtäämme siihen, että jokaiselle löytyy ammattitaitoa eteenpäin vievää tekemistä asiakasprojekteissa ja Monadin kehittämisessä. Lue lisää eduistamme ja perhelähtöisestä asenteesta.

Puhummeko me sinusta, kun pohdimme seuraavia taitoja ja piirteitä? 

 • Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja ottamaan vastuun omasta alueesta
 • Uskallat haastaa sekä itsesi että tiimisi toimivan teknisen ratkaisun löytämiseksi
 • Tuotat koodia, jonka lukeminen, jatkokehittäminen, ylläpitäminen sekä testaaminen on vaivatonta
 • Hallitset joitakin yleisimmin käyttämistämme kielistä (mm. Kotlin, C#/F#, Rust) sekä frontend-teknologioista (mm. React, Angular, Svelte tai Vue)
 • Hallitset pilvialustoja (mm. AWS, Google tai Azure)
 • Sinulla on hyvää yleistietoutta ja kokemusta web-palvelimista, tietokannoista ja konttiteknologiasta (Docker) 

Jos edelliset jutut kolahtavat ja odotuksemmekin olivat kuin peiliin olisit katsonut, niin laita hakemus. Sovitaan pikimmiten juttutuokio, jotta saadaan molemmin puolin konkretiaa sanojen taakse. Älä aikaile, sillä palamme halusta kuulla enemmän sinusta!

asiantuntijoiden ehdoilla

Panostamme työntekijöihimme


Monad työpaikkana

Teemme ohjelmistokehitystä laadulla ja ammattitaidolla – käsityöläisen ylpeydellä. Olemme rakentamassa kokonaisratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaan liiketoimintaa ja loppukäyttäjää sekä kestävät aikaa. Yrityksemme on perustettu 2017 ja meillä työskentelee tällä hetkellä lähes 30 ammattilaista. 

Yhteisöllinen ja mutkaton työyhteisömme tarjoaa vapautta ja vastuuta. Haluamme, että jokainen voi olla meillä paras versio itsestään. Pääset työskentelemään erikokoisten asiakkuuksien parissa yhdessä tiimin kanssa, jolla on vuosikymmenten kokemus ja halu jakaa osaamista toisilleen. Kasvavan yrityksen etuihin kuuluu, että pääset myös vaikuttamaan omien työvälineittesi ja työskentelytapojesi lisäksi myös yrityksemme tulevaisuuteen.

Toimistolla, etänä tai hybridinä

Työskentele, miten sinulle parhaiten sopii: toimistollamme Tampereen keskustassa, etänä haluamastasi sijainnista tai hybridinä. 

Toimitilamme sijaitsee Dynamo Business Parkissa. Hiljattain remontoidut, avarat ja valoisat toimitilat tarjoavat viihtyisää tilaa työskennellä.

Inspiroivia projekteja

Asiakkuutemme sisältävät monipuolisesti B2B-sektorin yrityksiä ja organisaatioita niin terveyden, teollisuuden kuin palvelutuottajien aloilta. 

Se millaisten projektien parissa pääset työskentelemään riippuu sekä tehtävästäsi että kulloisesta tilanteesta. Siitä huolimatta referenssimme ovat hyviä esimerkkejä asiakastyömme arjesta.

Meillä Monadilla vallitsee hyvä yhteishenki ja rento tunnelma. Tietoa ja osaamista jaetaan devaajalta toiselle. Ja vaikka tekemiseen suhtaudutaan asiaan kuuluvalla vakavuudella, niin vastapainona on huumoria ja pilkettä silmäkulmassa.

Otto Esko
Senior Software Engineer

Hyvinvoiva työyhteisö

Uskomme, että kun työntekijämme voivat hyvin, voimme tehdä parhaita ratkaisuja asiakkaillemme. Kulttuurimme korostaa vapautta, mutta myös vastuuta. Olemme matalan hierarkian yhteisö, jossa luomme tuottavan ympäristön ammattitaitoisille, kunnianhimoisille ja luoville ammattilaisille. 

Viihdymme myös vapaa-ajalla yhdessä eri harrastusten parissa: maanantaisin juoksuporukka kuluttaa metsäpolkuja, tiistaisin pelaillaan padelia ja torstaisin sählyä. Lisäksi monadilaiset ovat tehneet pitkiä vaelluksia yhdessä. Arkea tasapainottaa säännöllinen hauskanpito yhdessä. 

Hyvästä työstä reilu korvaus

Uskomme, että ammattilaiset ansaitsevat asianmukaisen korvauksen työstään. Palkan ohella tarjoamme hyvää tekevät edut. Kehitämme henkilöstöetuja kuunnellen henkilöstöämme, jotta jokainen voisi hyötyä niistä mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöllemme kuuluvat muun muassa seuraavat edut: 

 • Omavalintaiset työvälineet
 • Matkapuhelinetu
 • Nettiliittymä kotiin
 • Työterveyspalvelut
 • Sairaan lapsen hoitopalvelu
 • Lounas- ja virike-etu
 • Työmatkalippu
 • Polkupyöräetu
 • Hierontaetu
 • Herkut ja välipalat toimistolla
 • Matka- ja tapaturmavakuutus
 • Dynamo Business Parkin palvelut:
  maksuton kuntosali sekä pysäköintipaikka hallista
 • Yhteisöllistä tekemistä, muun muassa lajikokeilut, harrastetoimintaa ja vaellusmatkoja

Miten rekrytointi etenee?

Rekrytointiprosessimme

Lähetä hakemus

Kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi, saat automaattisen kuittauksen vahvistukseksi.

Otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä hakemuksesi tiimoilta.

Tutustutaan paremmin

Palamme halusta kuulla sinun taustastasi ja toiveistasi. Samalla avaamme arkeamme ja tehtävään liittyviä odotuksiamme.

Juttutuokiomme voi olla valintasi mukaan lounas, kahvit, kävelylenkki tai virtuaalitapaaminen. Mahdollisesti tapaat myös tiimimme jäseniä.

Paperit kuntoon

Mikäli juttutuokio oli hedelmällinen, laitetaan asiat paperille.

Käyt läpi sopimusasiat HR:n kanssa, joko paikan päällä tai etänä.


Palamme halusta kuulla sinusta

Täytä lomake ja hae jo tänään

Huomasithan myös nämä?

Avoimet työpaikkamme